FitKit Pixel

Without Limits Fitness & Aerobic Studio: Make your body — your machine!

Под мотото „Make your body — your machine!”, фитнес и аеробик студиото Without Limits веќе три години воведува новини во фитнес индустријата. Ова е првото студио што започна со организирање детски спортски родендени составени од тимски игри и натпревари, а она што ги прави уникатни е инклузијата на вежбачи со физичка пореченост. Without Limits е единственото студио […]

Повеќе