FitKit Pixel

Практични вежби за лицата што долго време седат пред компјутер

Работењето од дома и часовите поминати наведнати пред компјутер полека го земаат својот данок. Болки во грбот, лоша циркулација, главоболка, здрвување на нозете или рацете се само дел од последиците од долгото седење проследено со малку движење. Како да му помогнеш на твоето тело да се избори со последиците од седењето пред компјутер и зјапањето […]

Повеќе