FitKit Pixel

Како ќе ви помогне јогата за да се релаксирате

Лесни јога вежби за истегнување Понекогаш по напорниот ден, сакате да се опуштите со лесен јога тренинг? Тоа е исто така и одличен начин да го започнете денот — со само неколку едноставни јога движења ќе си го разбистрите умот и ќе си создадете позитивна атмосфера за целиот ден. Медитација Според мене, медитација е само збор што […]

Повеќе