FitKit Pixel
ivana-batev-yoga

FitKit Plus 21 Ден До Нова Јога Навика Програма на Ивана Батев

Практикувањето јога е прекрасна навика за која е потребна решителност, истрајност и дисциплина, но доколку успееш да се спознаеш себе си преку оваа древна дисциплина, таа ќе стане суштински дел од твоето постоење.  Во ова ќе ти помогне Ивана Батев, наш FitKit Plus тренер која ја води програмата “21 ден до нова Јога навика“. 🧘 […]

Повеќе

FitKit Plus 40 mins Vinyasa програма на Татијана Јанакиева

Почнала како инструктор по аеробни тренинзи, но по проблем со коленото докторите ѝ дозволиле да вежба само јога. Немајќи друг избор, се префрлила на јога часови каде што сфатила дека токму јогата е вистинската дисциплина за нејзе. Запознајте ја Татијана Јанакиева, наш FitKit Plus инструктор која ја води програмата 40 минутна Винјаса. 👋 40 минутна […]

Повеќе

5 маркетинг совети за јога тренери што ќе те издвојат од конкурентите

Photo credits: @domenicoloia Практикувањето јога се покажа како многу моќна алатка за време на пандемијата. Оваа дисциплина им помогна на многу практиканти да се справат со притисокот од социјалната дистанца и да ги пронајдат балансот и мирот во себе. 🙏 Пандемијата ја направи јогата уште попопуларна за вежбање, а тренерите се побарани. Без разлика дали […]

Повеќе

Како настанала и зошто треба барем еднаш во животот да пробаш јога?

Ако досега не си пробал/а јога, овој текст дефинитвно ќе те мотивира барем еднаш да ѝ дадеш шанса на јогата за да сфатиш зошто милиони луѓе секојдневно практикуваат некој вид јога. 👇 Она што за почеток треба да го знаеш е дека јогата не е класична дисциплина. Таа е традиционален духовен и практичен систем кој […]

Повеќе

Наполнете си ги батериите

НАПРАВЕТЕ ГО ВЕЖБАЊЕТО ПОИНТЕРЕСНО Вежби на покривот од зградата? Јога во парк? Џогирање околу езеро или можеби утринско брзо одење околу вашето омилено место? Време е да го развеселите вашето вежбање. Сега, кога топлите денови конечно ни дојдоа, може да вежбате насекаде! ДОСТИГНЕТЕ ГО СВОЕТО НАЈДОБРО НИВО Ако ви се чини како да стагнирате, придружете […]

Повеќе

Како ќе ви помогне јогата за да се релаксирате

Лесни јога вежби за истегнување Понекогаш по напорниот ден, сакате да се опуштите со лесен јога тренинг? Тоа е исто така и одличен начин да го започнете денот — со само неколку едноставни јога движења ќе си го разбистрите умот и ќе си создадете позитивна атмосфера за целиот ден. Медитација Според мене, медитација е само збор што […]

Повеќе