FitKit Pixel

Зумба — моќна и видлива aнтистрес терапија

Ако си во потрага по моќна и видлива антистрес терапија и сакаш да потрошиш до 800 калории на час, зумбата е твојот најдобар сојузник. Ова особено важи доколку не си многу активен/на, помалку се движиш или имаш вишок поткожно масно ткиво кое што сакаш да го ослободиш, ама не знаеш како. За зумбата како одличен […]

Повеќе