Никола Шескокалов — личен тренер кај тебе дома

Со КросФит се бави веќе повеќе од 5 години. Сеуште активно и редовно тренира, а повремено и се натпреварува на домашна и меѓународна сцена. Како тренер почна да работи неодамна во Фитнес Ленд.

Фитнесот отсекогаш е негов предизвик, љубов и начин на живот. За КросФит вели дека е најдобрата програма за општа физичка спремност, како и најефикасен начин за согорување на телесни масти.

Никола ќе ти помогне да и ти добиеш љубов кон овој тип активност. Еден тренинг трае околу 1 час, се состои од загревање и истегање, HIIT и повторно истегање.

Процесот е следен:

  1. Соберете се минимум 5 луѓе, или пријави се па ние ќе ти најдеме група.
  2. Пријавете се овде и кажете кое време најмногу ви одговара.
  3. За повеќе прашања пиши ни на info@fitkit.app или искомуницирај не на нашите профили на Instagram или Facebook.

ФитКит e апликација која ти овозможува да вежбаш кога сакаш и каде сакаш, сега и во online вежбалните низ целата држава.

Апликацијата е достапна на PlayStore и AppStore