BBC Fitness Club: Нова година – ново студио!

BBC Fitness Club
BBC Fitness Club

Разновидност на фитнес дисциплини и тим од професионалци се само дел од она што ќе го добиеш во новоотвореното студио на BBC Fitness CLUB. 🙌

Иако само што ги отворија своите врати за вежбачите, од BBC Fitness Club велат дека им го овозможуваат на клиентите најдоброто фитнес искуство под најбезбедни услови, согласно Ковид-19 протоколите.

Овде ќе можеш да вежбаш по мерка скроени бодибилдинг и фитнес тренинзи. 🏋️

А во зависност од твоите потреби, можеш да си закажеш и приватен тренинг со личен тренер за побргу да си го оформиш телото од соништата.

Дополнително, ако платиш за неколку месеци однапред, ќе добиеш попуст. 🤑

Oд фитнес центарот велат дека во текот на следниве неколку месеци дека ќе набават нови справи за вежбање и реквизити

BBC Fitness Club

Доколку сакаш да вежбаш со тимот на BBC Fitness CLUB, посети го нивното ново студио на улицата „Ангел Динев” во населбата Влае во Скопје.

A за да бидеш во тек со сите новости на BBC Fitness CLUB, еве како можеш да ги најдеш на социјалните мрежи: 

📸 Instagram: @bbc_fitness_club

👍 Facebook: BBC Fitness CLUB

✉️ Email: bbcfitness2020@yahoo.com

Дечки, време е да ја исфрлиме негативната енергија. ⏰ Се гледаме во сала! 

FitKit logo

BBC Fitness CLUB е уште еден член на ФитКит фамилијата. ФитКит e апликација која ти овозможува да вежбаш кога сакаш и каде сакаш, сега и како платформа со видео програми за вежбање со твоите омилени ликови.

Закажи си тренинг преку ФитКит апликацијата, достапна на PlayStore и AppStore. Посети го студиото на BBC Fitness CLUB и пиши review како си поминал/а. 😊