Исмаил од California Fitness Center: Ти си посилен отколку што мислиш!

California Fittness Kumanovo

Под мотото „Ти си посилен отколку што мислиш”, речиси една деценија, California Fitness Center од Куманово ги поместува стандардите за тоа како треба да изгледа и функционира еден фитнес центар. 🏆  

Идејата за оваа теретана се родила на барање на локалното население кое барало место каде што ќе може да вежба користејќи најсовремени справи и реквизити, под будното око на докажани професионалци во фитнес индустријата.  

California Fittness Kumanovo

Денес, California Fitness Center постојано инвестира во набавка на најсовремена фитнес технологија, но и во позитивна атмосфера која што ги мотивира вежбачите да го дадат својот макимум во текот на целиот тренинг. 🙌  

Доказ за децениското успешно работење се и големиот број на учества во бодибилдинг натпревари и освоени медали со кои што овој клуб може да се пофали. 🏅  

California Fittness Kumanovo

Ако сакаш да вежбаш во една од топ фитнес локациите во Куманово, еве кои дисциплини ги имаш на располагање:  

✅ Функционален тренинг

✅ Фитнес

✅ Кардио  

За брзо постигнување на твојата фитнес цел, овде имаш можност да вежбаш и со личен тренер

Овие стручни лица ќе направат експертска проценка на твоите потреби за фитнес и врз основа на тоа, ќе ти креираат персонализиран план за вежбање. Дополнително, од нив ќе ги добиеш и одговорите на голем број од прашањата што те “мачат”.   

California Fittness Kumanovo

За најредовните вежбачи, следува и попуст на членарината. 💰  

Доколку сакаш и ти да бидеш дел од приказната на California Fitness Center, можеш да го посетиш студиото што се наоѓа на адреса „Христијан Тодоровски Карпош” број 60 во Куманово.

California Fittness Kumanovo

👣   За да бидеш во тек со сите новости на California Fitness Center:  

📸 Следи ги на Инстаграм: @californiafitnescenter  

👍 Лајкни ги на Фејсбук: California Fitness Center  

📞 Јави се за повеќе инфо: 071 255 244

FitKit logo ФитКит e апликација која ти овозможува да вежбаш кога сакаш и каде сакаш, сега и како платформа со видео програми за вежбање со твоите омилени ликови.

Програмите можеш да ги отклучиш со твојата ФитКит претплата, со 15 кредити, 990 денари, или преку видеотеката на MaxTV. Апликацијата е достапна на PlayStore и AppStore.