FitKit Plus Pilates Cardio Polymetric Програма на Мајлинда Шабани

majlinda-fitkit-plus
majlinda-fitkit-plus

Љубовта кон фитнесот се раѓа по иницијатива на нејзиниот татко кој спроведувал бодибилдинг тренинзи за мажи и добил желба да ги активира овие тренинзи и за понежниот пол. 

Неколку години подоцна, Мајлинда гордо чекори по стапките на татко ѝ, помагајќи на стотици вежбачи да ги постигнат посакуваните резултати. 🎯

Мајлинда Шабани е наш FitKit Plus тренер која ја води програмата Pilates Cardio Polymetric, тренинзи кои што ќе го отворат затворениот потенцијал во твоето тело.

Станува збор за разновидна програма идеална за лица од 17 до 47 години. Тренинзите се состојат од уникатната комбинација на кардио, полиметрични, пилатес движења, и вежби за отпорност со сопствена телесна тежина.

majlinda-fitkit-plus

Преку сет од 6 тренинзи, Мајлинда ќе ти помогне да го реновираш твоето тело за многу кратко време, да го елиминираш стресот од секојдневието и да си ја подобриш кондицијата. 💪

Се што ти е потребно за изведување на тренинзите се добра волја и реквизити што ги има во сечиј дом – столови, сукало, ластици пластично стапче и тегови (шишиња со вода како алтернатива).

Кои придобивки ќе ги искусиш ако ѝ дадеш шанса на оваа програма?

✅ Ремоделирање на телото;

✅ Поместување на физичките ограничувања;

✅ Зголемена самодоверба.

За да дознаеш повеќе за Мајлинда: 👩

📸 Следи ја на Инста – @trainwithmylinda

👍 Пиши ѝ на Фејсбук – MyFitnessClubTetov

majlinda-fitkit-plus

👉 За да се предизвикаш себе со нова интензивна програма, креирај го твојот профил на FitKit Plus

Зошто треба да пробаш Pilates Cardio Polymetric со Мајлинда? 

Ти обезбедувам оптимални резултати со минимална опрема, за да можеш да тренираш каде сакаш и колку што сакаш со мојата програма. Ова е уникатна, забава и проверена програма преку 10 години. Затоа, те поканувам да тренираме заедно и да се предизвикаш себеси физички и психички. 💯

FitKit logo

ФитКит e апликација која ти овозможува да вежбаш кога сакаш и каде сакаш, сега и во online вежбалните низ целата држава.

Апликацијата е достапна на PlayStore и AppStore.