Cut costs, not quality: How do Visa Premium & Gold cards help you save while sweating?

visa-fit-kit

Како да најдеш физичка активност што ти е по мерка, а паралелно да заштедиш пари на месечна членарина? 🤔

Како би било да не мораш да бираш повеќе помеѓу вежбање во квалитетен фитнес центар или да заштедиш на месечно ниво?

Благодарение на нашата кампања за промоција на активниот начин на живот во соработка со платежниот гигант VISA, сите ФитКит корисници што ќе купат претплата М или L со картичките VISA Gold или VISA Premium, ќе добијат 500 денари попуст на месечната претплата. 💰

На овој начин, можеш да си дозволиш да ја избереш активноста и локацијата што ти е по мерак, без да мораш да го жртвуваш квалитетот само за да заштедиш.

visa-fit-kit

M или L месечна претплата: Каде да го искористам мојот попуст од 500 денари?

Што добиваш ако се одлучиш за М претплата за користење на ФитКит апликацијата?

✅ Можност за букирање по 1 термин дневно.

✅ Неограничен број на посети на повеќе од 300 активности за вежбање и релаксација (фитнес, јога, зумба, пилатес, аеробик, кросфит, базен, спа, масажи, итн).

✅ Паричен ваучер за купување спортска опрема кај ФитКит партнерите до 6.000 денари.

✅ Неограничено користење услуги со максимална дневна сума до 4 кредити.

✅ Пристап до онлајн тренинзи во живо достапни на апликацијата и пристап до FitKit Plus видео програми за вежбање со наши познати тренери.

✅ 2 месеца гратис претплата со плаќање на М претплатите за целата година.

visa-fit-kit

Што добиваш ако се одлучиш за L претплата за користење на ФитКит апликацијата?

✅ Можност за букирање по 2 термини дневно.

✅ Неограничени посети на СИТЕ активности за вежбање и спа третмани што се достапни во апликацијата.

✅ Неограничено користење со максимална дневна сума до 15 кредити.

✅ Паричен ваучер за купување спортска опрема кај ФитКит партнерите до 21.000 денари.

✅ Неограничен пристап до онлајн тренинзи во живо и пристап до FitKit Plus видео програми за вежбање.

✅ 2 месеца гратис претплата со плаќање на L претплатите за целата година.

visa-fit-kit

Aко редовно вежбаш, сигурно веќе знаеш колку вежбањето е добро за твоето ментално и физичко здравје, но со VISA Premium или Gold картичка, оваа активност може да биде добра и за твојот паричник.💰

Затоа, ако имаш VISA Premium или Gold картичка, не пропуштај го овој попуст, избери ја претплатата и активностите што најмногу ти се вклопуваат во распоред и фрлај се во акција. 🏋️

⌛ Попустот за вежбање преку ФитКит ќе трае заклучно до крајот на Декември 2023 година! 

Ако ти требаат било какви дополнителни информации за оваа промотивна понуда, пиши ни мејл на info@fitkit.app или контактирај нè на телефонскиот број 075 420 308.

ФитКит e апликација која ти овозможува да вежбаш кога сакаш и каде сакаш, сега и со опција за закажување сесии со лиценциран психолог. 

ФитКит е и плFitKit logoатформа со видео програми за вежбање со твоите омилени ликови. Програмите можеш да ги отклучиш со твојата ФитКит претплата, со 15 кредити, 990 денари, или преку видеотеката на MaxTV. Апликацијата е достапна на PlayStore и AppStore