Kid + pet-friendly локација – Nagomy Fitness

nagomy

Славење роденден на детето во фитнес центар? Уникатна идеја што е веќе реалност во фитнес центарот Nagomy. 🥳

Покрај современи услови за вежбање за возрасните, ова е место каде што преку различни игри и активности, децата се охрабруваат да бидат физички активни, да го подобрат своето здравје и телесен развој.

nagomy

Токму овие роденденски прослави се одличен начин за развивање на социјалните вештини на децата, подобрување на моториката, координацијата, силата, издржливоста. 🤸‍♀️

Настаните за деца се предводени од професионални тренери коишто следат внимателно дизајнирана програма со индивидуални и тимски игри.

Nagomy Fitness речиси две децении ги поместува стандардите за тоа како еден современ фитнес центар треба да изгледа и да функционира. 🏆

А со опциите за вежбање за деца и можноста да си го донесеш своето домашно милениче, ни покажуваат дека тие секогаш се во тек со најновите трендови.

Ова е мотивација плус за вежбачите да го изберат Nagomy како свое омилено фитнес студио. 

nagomy

Ако те инспириравме да му дадеш шанса на Nagomy Fitness, еве кои дисциплини ги имаш на располагање:

Функционален тренинг

✅ Фитнес

✅ Кардио

✅ Open gym опција

✅ Можност да вежбаш со личен тренер

Nagomy е уште еден член на ФитКит фамилијата. 👩‍👧‍👧

Доколку сакаш и ти да бидеш дел од приказната на Nagomy Fitness, закажи си термин преку ФитКит апликацијата и посети го студиото што се наоѓа на: 

👣  адреса „Александар Мартулков” број 2А во населбата Хром во Скопје.

nagomy

За да бидеш во тек со сите новости на Nagomy Fitness:

📸 Следи ги на Инстаграм: @nagomyfitness

👍 Пиши им на Фејсбук: NagomyFitness Centre

📧 Пиши им на мејл: nagomyfitnessc@gmail.com

 

ФитКит e апликација која ти овозможува да вежбаш кога сакаш и каде сакаш, сега и со опција за закажување сесии со лиценциран психолог. 

ФитКит е и плFitKit logoатформа со видео програми за вежбање со твоите омилени ликови. Програмите можеш да ги отклучиш со твојата ФитКит претплата, со 15 кредити, 990 денари, или преку видеотеката на MaxTV. Апликацијата е достапна на PlayStore и AppStore.