Lifestyle Fitness Studio: Позитивната атмосфера е нашиот адут

Фитнес центрите се место на кое што циркулираат голем број на луѓе и сите тие очекуваат да излезат од таму со насмевка на лицето — некои заради прогресот, а некои едноставно ослободени од стресот што им го донел денот.

Токму во тоа се состои мисијата на Lifestyle Fitness, еден од најмодерните фитнес центри во Скопје, препознатливи по беспрекорната услуга уште од 2013 година. Веќе 7 години, тимот на Lifestyle Fitness успешно го менува обликот на спортување во земјава, правејќи го фитнесот начин на живот, достапен за секого.

Како посетител на Lifestyle Fitness можеш да избереш да тренираш фитнес или кардио вежби (индивидуално или со личен тренер), за подобар ефект да си го комбинираш тренингот со некој од суплиментите што ги нуди студиото, а потоа да се опуштиш во раскошниот спа центар.

Филип Боцевски, сопственик на студиото ја открива тајната состојка за одржување на мотивацијата кај вежбачите:

-На вежбачите им овозможуваме пријатна и позитивна атмофера за вежбање. Редовно учествуваме на домашни и меѓународни натпревари и купови. Дополнително, имаме и попуст за плаќање на чланарина неколку месеци однапред.

Доколку те заинтересиравме и сакаш на своја кожа да ја почувствуваш позитивната атмосфера во Lifestyle Fitness Studio, можеш да го посетиш студиото што се наоѓа на Булевар ,,Партизански Одреди“ 72А во општина Карпош, Скопје.

A за да бидеш во тек со сите новости на Lifestyle Fitness Studio, еве како можеш да ги најдеш на социјалните мрежи:

Instagram: lifestyle_fitness_skopje

Facebook: Lifestyle Fitness Studio Skopje

Website: www.lsf.mk

Lifestyle Fitness Studio е уште еден член на ФитКит фамилијата.


ФитКит e апликација која ти овозможува да вежбаш кога сакаш и каде сакаш, во над 150 локации во земјава.

Апликацијата е достапна на PlayStore и AppStore.

Симни ја, закажи си термин, посети некоја од нашите локации и пиши ни како си поминал/а. 🙂