Нора Јаневска – MyFitKit remote coach

nora-janevska

Нора Јаневска е пример за фитнес тренер што те турка напред кон остварување на својата фитнес цел и преку пример те мотивира да продолжиш, дури и кога сметаш дека не можеш повеќе. 🙌

Со Нора како твој личен тренер во џеб, можеш да ги испробаш следниве MyFitKit програми:

➡️ Muscle sets for zero fats

➡️ Runners Basics

nora-janevska

Овие програми се приспособени за сите возрасни категории. Во зависност од твоите цели и потреби, Нора ќе ти креира персонализирана програма и ќе те вози низ целиот процес од почеток до крај. 

Сè што барам од клиентите е да се одговорни, дисциплинирани, да се трудат максимално на тренинг, да ги следат моите препораки во однос на исхраната, да бидат свесни и искрени за својот вложен труд, бидејќи во спротивно нема да дојдат до посакуваните резултати. 👀

nora-janevska

Еве кои придобивки ќе ги искусиш на своја кожа вежбајќи со Нора:

✅ Подобрување на кардио васкуларниот систем; 

✅ Зголемување на мускулната маса; 

✅ Намалување на телесни масти; 

✅ Превенција од кардио васкуларни заболувања, 

✅ Полесен начин на живот; 

✅ Подобра мобилност; 

✅ Повеќе енергија во текот на денот.

Преку MyFitKit апликацијата, добиваш пристап на тренинзи за одредена цел што сакаш да ја постигнеш. Дополнително, имаш видеа каде што ти се покажани сите вежби како се изведуваат и прирачник за водење на исхрана. Зошто не би му дал/а шанса на нешто каде што во една апликација имаш сè што ти е потребно за тренинг и исхрана?

nora-janevska

Зошто да ја избереш Нора како твој MyFitKit remote тренер? ⬇️

Ќе ти помогнам заедно да стигнеме до твојата  посакувана цел. Мотивација немаме секогаш, но дисциплината е таа што нè води во животот кон подобрата верзија од себеси! 

За да дознаеш повеќе за Нора како тренер:😎

👍 Додај ја за пријател на Фејсбук: Нора Јаневска

📸 Пиши ѝ на Инстаграм: @norajanevskafit

За повеќе детали за MyFitKit програмите на Нора, кликни на следниов линк: ➡️ https://fitkit.trainero.com/shop/marketplace/moves

my-fit-kit

 

my-fit-kit

MyFitKit е комплетна апликација што со само неколку клика ја олеснува и автоматизира работата на велнес инструкторите, личните тренери, нутриционистите и фитнес студијата.

Апликацијата е достапна на Google Play и App Store.