Бојана од Physio Vitality: Научи да живееш живот без болка!

Physio-Vitality

Physio Vitality е поинаков центар за физиотерапија. Ова е место каде што секој клиент добива персонализиран пристап и индивидуална поддршка за надминување на здравствените предизвици. 

Иако центарот е отворен пред само една година, досега бележи голем број на клиенти со насмевки, без болка и полни со енергија за да ги исполнат сите свои замислени цели. 🙌

 

Physio Vitality

Бојана Петреска, дипломиран физиотерапевт и дел од тимот на Physio Vitality, објаснува како настанала идејата за создавање на ваков модерен центар. ⬇️

За време на работењето во големите установи со разновидни предизвици, произлезе желбата и идејата за центар за физиотерапија каде што секој клиент ќе добие целосна посветеност и поддршка за постигнување на своите цели и надминување на пречките што му стојат на патот. Континуираната едукација и усовршување е приоритет во центарот на Physio Vitality, со цел да се исполнат потребите на секој клиент. 

 

Physio Vitality

Во овој центар за физиотерапија, можеш да ги пробаш следниве третмани:

Физикални процедури (електротерапија, ултразвучна соно терапија, магнетна терапија, ласер терапија со биостимулативен пулсирачки ласер)

Кинезитерапија

Спортска рехабилитација (индивидуални вежби, корективни вежби)

Мануелни техники и масажа (медицинска, релак, парцијална, спортска масажа)

Кинезиотејпинт

Вакуум терапија

Акупунктура

Компресивна терапија со чизми

Секој ден е нова шанса за работа на себе и заедно сме посилни да го исполниме тоа. Секогаш сме достапни за нашите клиенти кога имаат проблем, или им треба поддршка. 🙏

Physio Vitality

Поради големиот интерес, тимот на Physio Vitality најавува дека во план за следните неколку месеци се воведување нови третмани и услуги, како и отворање уште еден центар за физиотерапија на нова локација. 

Physio Vitality е уште еден член на ФитКит фамилијата. 👩‍👧‍👧

Доколку сакаш и ти да бидеш дел од приказната на Physio Vitality, закажи си термин преку ФитКит апликацијата и посети го центарот за физиотерапија што се наоѓа на:

👣 улицата „Видое Смилевски Бато” број 8 во населбата Ново Лисиче во Скопје (веднаш до трговскиот центар Lisa).

Physio Vitality

За да бидеш во тек со сите новости на Physio Vitality:

📸 Следи ги на Инстаграм: @physiovitality_mk

👍 Пиши им на Фејсбук: Physio Vitality – Центар за физиотерапија

📧 Пиши им на мејл: physiovitality@yahoo.com

☎️ Јави се: 076 330 461

🌐 Посети го веб-сајтот: https://physiovitality.mk/

ФитКит e апликација која ти овозможува да вежбаш кога сакаш и каде сакаш, сега и со опција за закажување сесии со лиценциран психолог. 

ФитКит е и плFitKit logoатформа со видео програми за вежбање со твоите омилени ликови. Програмите можеш да ги отклучиш со твојата ФитКит претплата, со 15 кредити, 990 денари, или преку видеотеката на MaxTV. Апликацијата е достапна на PlayStore и AppStore