Симона Ристовска – MyFitKit remote coach

Kако фитнес инструктор и личен тренер, веќе 6 години Симона Ристовска им помага на своите клиенти да ја направат посакуваната трансформација и да стекнат нови навики за здрав живот. 🚀

Пред 15 години за прв пат влегов во светот на фитнесот восхитувајки се на луѓето со убава фигура и изглед. Така и започна сè. Долги години се занимавав со латино танци. Танцот од секогаш бил мојот лек за опуштање, ослободување на негативната енергија, зголемување на самодовербата и пред сè – уживање. Долг период работев на себе, се надоградував со нови знаења и искуства за да го достигнам она што сакав да го видам на своето тело, а по неколку години се стекнав и со лиценца за бодибилдинг и фитнес иструктор. Мојата желба стана и моја професија. 

Со Симона како твој личен тренер во џеб, можеш да ја пробаш MyFitKit програмата Muscle mass – beginner, одлична за жени коишто сакаат да градат мускулатура, да си ја зголемат мускулната маса и да си го тонираат телото. 💪

Станува збор за комплетна програма составена од 4 тренинга неделно, вкупно 16 тренинга месечно во која се опфатени се сите мускулни групи на целото тело, со фокус на задникот.

Оваа програма е наменета за жени коишто сакаат да ја намалат својата телесна тежина, да накачат мускулна маса со мал процент на масти, да стекнат подобра мобилност и да го подобрат кардиоваскуларниот систем. Посебен фокус ми се девојките коишто сакаат за изградат power glute. 🍑✌️

simona-ristovska

За Симона, комуникацијата со клиентите е основната алатка за да ги запознае подобро и да ги прилагоди тренинзите според нивните индивидуални потреби и цели со цел тие да се чувствуваат слободно и мотивирано за време на тренинзите.

Главниот фокус на оваа програма е постепено да ги сменам нивните навики што придонеле да имаат вишок килограми и нездрав начин на живот, да научат како правилно да ги изведуваат вежбите, како здраво да се хранат, што најмногу одговара на нивниот организам без нагли промени, да бидат свесни и искрени за својот вложен труд, бидејќи во спротивно нема да дојдат до посакуваните резултати. Главната цел е да не се откажат и да останат мотивирани и дисциплинирани.

MyFitKit апликацијата ѝ дава флексибилност да им помогне на што поголем број на луѓе. 💯

Со помош на MyFitKit апликацијата, како тренери имаме можност за полесно управување со група на клиенти и поединци тука и на глобално ниво. Во секое време преку апликацијата може да се споделат пораки, слики, видеа и линкови во текот на сесиите и полесно да се следи напредокот на клиентите. На овој начин, секој клиент во џеб ќе го носи својот тренер. Во секое време има достапност до тренерот и не е ограничен со време кога ќе стигне на договорениот термин. 

simona-ristovska

Како тренер, Симона максимално се вложува за клиентот да го добие посакуваниот резултат. Секако, пресудни се и мотивацијата и дисциплината на секој клиент.

Програмите се приспособени за сите возрасни категории според нивните потреби и фитнес цели што ги имаат. Правам кратка анализа и мерења, а потоа ги подготвувам тренинзите според потребите и можностите на клиентот. За времетраење на програмата се вложувам максимално за резултатот на секој клиент, а најважна е дисциплината која што тие мора да ја имаат. 

Зошто да ѝ дадеш шанса на Симона како твој личен фитнес тренер? ⬇️

Комуникацијата ми е основна алатка за заедничка соработка. Тренинзите се секогаш прилагодени според потребите и целите на клиентот. Од мене ќе добиете мотивација за време на тренинзите, а Ваша ќе биде дисциплината што ќе Ве донесе до целта! 

За да дознаеш повеќе за Симона:😎

👍 Додај ја за пријател на Фејсбук: Симона Ристовска

📸 Пиши ѝ на Инстаграм: @simona_ristovska

 

За повеќе детали за MyFitKit програмата што ја води Симона, кликни на следниов линк: 

➡️ https://fitkit.trainero.com/shop/marketplace/coaches/simona-ristovska/muscle-mass-beginner

simona-ristovska

ФитКит e апликација која ти овозможува да вежбаш кога сакаш и каде сакаш, сега и со опција за закажување сесии со лиценциран психолог. 

ФитКит е и плFitKit logoатформа со видео програми за вежбање со твоите омилени ликови. Програмите можеш да ги отклучиш со твојата ФитКит претплата, со 15 кредити, 990 денари, или преку видеотеката на MaxTV. Апликацијата е достапна на PlayStore и AppStore