Unbranded Fitness: Фитнес Центар за Жени

Unbranded Fitness е вистинско освежување во фитнес индустријата во земјава, наменето за девојки и жени кои секогаш се подготвени за акција.

Функционален тренинг, фитнес, боречки вештини, танцување, аеробик и кардио се дел од широката лепеза на дисциплини специјално дизајнирани за да ти го ослободат вишокот на енергија и негативните емоции.

Фит чувство и изглед, подобро расположение, повисока самодоверба и мирен сон се само дел од придобивките што ќе ги искусиш ако го посетиш студиото на Unbranded Fitness.

Иако центарот започна со работа пред само неколку месеци, позитивната атмосфера, ефективниот и забавен тренинг се главните “виновници” за се поголемата заинтересираност на вежбачите за тренинзите што ги нуди оваа фитнес студио, вели Анастасија Јаневска од Unbranded Fitness.

Затоа, тимот на Unbranded Fitness те охрабрува да ги донесеш твоите проблеми, фрустрации и нервози за по едночасовен тренинг, заедно да ги исфрлите сите негативности преку комбинација на вежби од различни спортови. Трчање, скокање, боксирање, танцување се само дел од активностите што ќе ги помогнат за подобра психичка и физичка благосостојба.

Доколку сакаш и ти да бидеш дел од приказната на Unbranded Fitness, можеш да го посетиш студиото лоцирано во центарот на Скопје во Спортскиот Центар „КБК Горила”, во катната гаража наспроти ТЦ Соравија .

За да бидеш во тек со сите новости на Unbranded Fitness:

Instagram: @unbranded_fitness

Facebook: Unbranded Fitness @unbrandedfitness

Unbranded Fitness е дел од ФитКит фамилијата. ФитКит e апликација која ти овозможува да вежбаш кога сакаш и каде сакаш, во над 150 локации во земјава.

Апликацијата е достапна на PlayStore и AppStore.

Симни ја, закажи си термин, посети го студиото на Unbranded Fitness и пиши ни како си поминал/а. 🙂