Оливера од Wild Sviki Fitness: We make fitness models!

Wild Sviki Fitness
Wild Sviki Fitness

Ако си од Куманово и си во потрага по фитнес центар за да постигнеш феноменална психо-физичка промена, Wild Sviki Fitness е студиото за тебе!

Wild Sviki Fitness е единствен фитнес центар за жени во Куманово. 💃

Без разлика дали сакаш да вежбаш сама, со помош на личен тренер или во група, овде ќе ја најдеш дисциплината што најмногу се вклопува во твојот начин на живот и твоите фитнес цели.

Еве кои дисциплини ги имаш на располагање во Wild Sviki Fitness:

✅ Функционален тренинг

✅ Фитнес

✅ Боречки вештини

✅ Пливање

✅ Аеробик

✅ Јога

✅ Кардио

✅ Кросфит

Wild Sviki Fitness

Оливера Свилар објаснува зошто овој фитнес центар е поразличен од другите:

Идејата беше да се создаде нешто уникатнo и поразлично. Овде ќе најдеш опции за индивидуални и групни тренинзи со реквизити коишто се наменети само за жени. Тренинзите се организирани од професионален фитнес тренер со цел да се остварат вашите фитнес цели и желби.

Како Wild Sviki Fitness ја одржува мотивацијата кај вежбачите?

Се грижиме целосно да им ги објасниме вежбите на вежбачите за правилно да се изведуват. Постојано го следиме прогресот на нашите клиенти и ги охрабруваме со хумор и позитивна енергија дека е лесно да се постигне здраво и тонирано тело. 💪

Дополнително, ако посетиш тренинг со твојата сестра, мајка или ќерка, ќе добиеш фамилијарен попуст. 👩‍👩‍👧‍👧

Oд студиото велат дека во текот на следниве неколку месеци дека ќе набават нови справи за вежбање и реквизити. Дополнително, по барање на клиентите, ќе се отвори и нов термин од 9 часот наутро. ⏰

Wild Sviki Fitness

Доколку те заинтересиравме и сакаш на своја кожа да ја почувствуваш позитивната атмосфера во Wild Sviki Fitness, можеш да го посетиш студиото што се наоѓа на Булевар „Трета Македонска Ударна Бригада” број 46 во Куманово.

A за да бидеш во тек со сите новости на Wild Sviki Fitness, еве како можеш да ги најдеш на социјалните мрежи: 

📸 Instagram: @wild.sviki.fitness

👍Facebook: RONIN GYM – Wild Sviki Fitness

💬 LinkedIn: Ole Wild Svilar

✉️ Email: wildsvikifitness@gmail.com

FitKit logo

Wild Sviki Fitness е уште еден член на ФитКит фамилијата. ФитКит e апликација која ти овозможува да вежбаш кога сакаш и каде сакаш, сега и како платформа со видео програми за вежбање со твоите омилени ликови.

Закажи си тренинг преку ФитКит апликацијата, достапна на PlayStore и AppStore. Посети го студиото на Wild Sviki Fitness и пиши review како си поминал/а. 😊