За индивидуалци

Што е FitKit?

FitKit е првата фитнес мобилна апликација во Македонија што ти овозможува да вежбаш или ужуваш сè, каде и кога ќе посакаш, во најдобрите фитнес и спа центри во државата, или пак од комфорот на твојот дом. Со плаќањето на месечна членарина, може да избереш кога и каде сакаш да вежбаш – онлјан од твојот дом или со физичка посета на локација. Може да избереш од широкиот избор на категории: Фитнес, Јога, Зумба, Пилатес, Кросфит, Кикбокс, Базен, Спа, Масажи и многу многу други! Сè на едно место и гратис опрема и реквизити.

Како фунционира FitKit?

1. Симни ја апликацијата и креирај профил со e-mail адреса или Facebook
2. Одбери ја претплата што најмногу ти одговара или надополни кредити
3. Избери активност и закажи термин
4. Покажи го Fitkit кодот и уживај во твојот тренинг!

Што нуди FitKit?

Претплати

FitKit претплати со кои добиваш пристап до тренинзи во сала и/или онлајн. Исто така добиваш пристап до FitKIt Plus видео програмите и гратис опрема или облека за вежбање.

Претплатите може да се прекинат во било кое време.

S

пакет / претплата
1500 Месечно
 • Неограничени посети на повеќе од 200 активности за вежбање.
 • Неограничен пристап до онлајн тренинзи во живо.
 • Субвенција за опрема во вредност од 3600 денари.
 • Пристап до FitKit Plus видео програми за вежбање

M

пакет / претплата
3100 Месечно
 • Неограничени посети на повеќе од 300 активности за вежбање.
 • Неограничен пристап до онлајн тренинзи во живо.
 • Субвенција за опрема во вредност од 6000 денари.
 • Пристап до FitKit Plus видео програми за вежбање

L

пакет / претплата
6000 Месечно
 • Неограничени посети на сите активности за вежбање и спа третмани.
 • Неограничен пристап до онлајн тренинзи во живо.
 • Субвенција за опрема во вредност од 14.000 денари.
 • Пристап до FitKit Plus видео програми за вежбање

XL

пакет / претплата
15000 Месечно
 • Неограничени посети на сите локации и активности за вежбање, спа и масажи достапни на мобилната апликација.
 • Неограничен пристап до онлајн тренинзи во живо.
 • Субвенција за опрема во вредност од 21.000 денари.
 • Пристап до FitKit Plus видео програми за вежбање

FitKit Кредити

FitKit кредит е нашата валута со која ги вреднуваме услугите. Секоја активност, локација или програма има фиксна вредност изразена во кредити. Претплатите даваат пристап до активности и локации со вредност во одреден ранг на кредити, додека надополнувањето на кредити е исто така постојано достапно. Купените кредити важат 30 дена. Со секое закажување тренинг, спа услуга или отклучување на FitKit Plus програма, се одземаат кредити од вашата сметка (профил).