FitKit Pixel
katerina-angeliovska-meditacija

Како да почнeш со медитација и како да знаш дали има ефект?

Катерина Ангеловска, советник за личен развој и учител по медитација во новата епизода на WELLCAST with Josif објаснува сè што треба да знаеш пред да се впуштиш во светот на медитацијата.

Повеќе
vezbanje-posle-praznici

Зошто постојано си ветуваме дека ќе почнеме да вежбаме после празник и како да спречиме празнично прејадување?

Колку пати до сега сте ја имале самодисциплината да почнете од понеделник со режим на исхрана или вежбање? Ако ти е тешко да останеш доследен/а на своите ветувања, овој текст е за тебе.

Повеќе
Симона Коруновска

9 начини како исхраната влијае врз менталното здравје

Нутрицинистот Симона Коруновска во подкастот WELLCAST with Josif објаснува која е поврзаноста помеѓу исхраната и менталното здравје и како свесноста за тоа може да ни го промени животот на подобро.

Повеќе