Titan Pro

TITAN PRO

Кик Бокс и Маи Таи клубот Titan Pro од Скопје покажа на дело дека еден фитнес клуб може успешно да се отвори и да функционира и за време на пандемија, докажувајќи дека еден од најдобрите начини за елиминирање на стресот се боречките вештини како кик бокс и маи таи.

Освен кик бокс и маи таи, еве кои други дисциплини ги имаш на располагање во Titan Pro:
✅ Функционален тренинг
✅ Фитнес
✅ Кардио

Тренинзите во Titan Pro ќе те научат дека не постојат тешки и несовладливи противници, туку само вешти и помалку вешти борци. Тие ќе ти ја зголемат самодовербата и ќе те научат на почитување и верба во сопствените вештини.

Дополнително, ќе ти помогнат при тонирање на целото тело, затегнување на рацете и нозете, мускулите на задникот, губење на вишокот килограми и правилно обликување на телото.

Contact info

Activities