Бојан Живковиќ – MyFitKit remote coach

бојан-живковиќ

Искусен личен тренер, врвен мотиватор и поранешен кошаркар со скоро 20 години искуство како кондиционен и фитнес тренер. 

Запознајте го Бојан Живковиќ, еден од нашите MyFitKit remote тренери што ќе ти помогне да си го оформиш своето тело од соништата. 🚀

бојан-живковиќ

Со Бојан, можеш да ги пробаш следниве MyFitKit програми: 

🏋️ Strength Training Program (Volume 1,2,3,4) – програма за зголемување на кондицијата и силата на телото и намалување на ризикот повреди.

🏋️ Strength and Power Program (Volume 1,2,3) – програма за подобрување на твојата сила, моќност и максимизирање на потенцијалот на твоето тело.

Овие програми се идеални за тебе ако имаш од 18 до 50 години, без разлика дали си рекреативец или професионален спортист.

Јас сум искусен личен тренер од којшто ќе добиеш директен и отворен пристап, професионална соработка тренер-клиент, а за да имаш резултати заедно ќе воспоставиме ред и дисциплина. Резултатите што ќе ги постигнеш, ќе бидат најдобра мотивација како за тебе како клиент, така и за мене како тренер.

бојан-живковиќ

Придобивките што ќе ги искусиш на своја кожа ако вежбаш со Бојан се следниве: 

✅ Ќе си ја зголемиш кондицијата

✅ Ќе го намалиш ризикот од појава на повреди

✅ Ќе ги зајакнеш мускулите, лигаментите и тетивите на телото

✅ Ќе се чувствуваш подобро

✅ Ќе се бидеш посреќен/а и полн/а со енергија

✅ Твоето тело ќе биде поагило, пофлексибилно, пофункционално

✅ Ќе си ја зголемиш самодовербата

✅ Ќе го максимизираш потенцијалот на своето тело

✅ Целосно ќе ти се подобрат сите перформанси на телото

Пред секој почеток на MyFitKit програма, правам кратка анамнеза, мерења и соодветни тестирања, а потоа ги подготвувам соодветно тренинзите за да одговараат на потребите на моите клиенти. А штом започнеме со програмата, максимално се вложувам и посветувам на перформансите на секој клиент.

бојан-живковиќ

За да дознаеш повеќе за Бојан како тренер:😎

👍 Додај го за пријател на Фејсбук: Bojan Zivkovic

📸 Пиши му на Инстаграм: @bojan.23

🎯 Конектирај се на LinkedIn: Bojan Zivkovic

 

За повеќе детали за MyFitKit програмите што ги води Бојан, кликни на следниов линк: ➡️ https://fitkit.trainero.com/shop/marketplace/coaches/bojan-zivkovik

my-fit-kit

my-fit-kit

MyFitKit е комплетна апликација што со само неколку клика ја олеснува и автоматизира работата на велнес инструкторите, личните тренери, нутриционистите и фитнес студијата.

Апликацијата е достапна на Google Play и App Store.