FitKit за компании

FitKit апликацијата како бенефит за вработените

FitKit им помага на компаниите да ги поттикнат вработенте да бидат физички активни и да им пружат поголема флексибилност во грижата за своето здравје преку пристап до 300+ различни активности за вежбање и релаксација во над 150 локации низ целата држава.

FitKit му овозможува на вработениот сам да ги избере активностите за вежбање и релаксација што најмногу му одговараат, во време и на место што најдобро му се вклопува во распоред.

Како функционира FitKit за компании?

Кои пакети ги нуди FitKit за компаниите?

FitKit нуди флексибилни корпоративни понуди базирани на кредити, претплата или custom made.

Флексибилна понуда со КРЕДИТИ

ФИКСЕН ПАКЕТ

 • Секој корисник има фиксен број на кредити (минимум 16).
 • Искористеноста на кредитите на крајот на месецот не влијае на договорот.

ФЛЕКСИ ПАКЕТ

 • Се наплаќа врз основа на искористените кредити.
 • На крајот на месецот, се наплаќа само бројот на искористените кредити од секој вработен.

Флексибилна понуда со ПРЕТПЛАТА

ФИТ ПАКЕТ

 • Неограничен број на посети за сите видови на активности во сите достапни термини.
 • Исклучок е категоријата СПА.

ПРЕМИУМ ПАКЕТ

 • Неограничен број на посети за сите видови на активности во сите достапни термини.
 • Вклучително и категоријата СПА.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ПОНУДА

 • Персонализирани пакети според потребите на секој вработен.
 • Број на кредити со важност од цела година и плаќање само на искористените кредити. 
 • Доколку вработениот искористи 50% од кредитите, тие се префрлаат од еден во друг пакет за да се намалат трошоците за компанијата.
 • Триглав приватно здравствено осигурување со FitKit Актив пакет. 
 • Половина плаќа компанијата, половина вработениот.

FitKit Plus за компании

FitKit Plus e нова надградба на нашиот продукт што ќе им овозможи на Вашите вработени да вежбаат од удобноста на својот дом, во било кое време од денот.

FitKit Plus е веб платформа со уникатни on-demand фит програми по пилатес, јога и функционални тренинзи кои корисникот може да ги отклучи за 15 кредити и да ги вежба од дома.

Работилници за унапредување на здравјето на вработените

Како додадена вредност за нашата идна соработка, нудиме и организирање на работилници за вработените.

Ефикасност на работно место, организација на исхрана и оброци, одржување на благосостојба, подобрување на метаболизмот, имуниот систем и зголемување на енергијата се само дел од темите на кои што може да ги едуцираме Вашите вработени.

Придружете ни се