Podim

Како си поминавме на PODIM, една од највлијателните конференции за стартапи на Балканот?

Од 13 до 15 мај, тимот на ФитКит беше дел од PODIM, една од најпопуларните конференции за стартапи и технолошки иновации на Балканот што се […]

Како си поминавме на PODIM, една од највлијателните конференции за стартапи на Балканот? Повеќе

korektiva-studio

Kid-friendly студио за вежбање: Коректива – Студио за здраво тело

Предводени од мотото „Упорноста е клуч за одлични резултати!”, физиотерапевтското студио Коректива успеало да им помогне на стотици дечиња и возрасни да постигнат правилен раст

Kid-friendly студио за вежбање: Коректива – Студио за здраво тело Повеќе

Мартин Костовски

ФитКит Херој на Неделата: Мартин Костовски

Пораснал со спорт и спортски менталитет, па вежбањето е неизбежен дел од неговиот живот. Фудбалот е неговата најголема пасија, а ден без вежбање, според него

ФитКит Херој на Неделата: Мартин Костовски Повеќе

Kid-friendly студио за вежбање: Ана Фит

Ана Фит e студио за аеробик, степ аеробик и пилатес во Прилеп, предводено од Александра Оровчанец, наша позната атлетичарка, репрезентативка и национална рекордерка во дисциплината

Kid-friendly студио за вежбање: Ана Фит Повеќе

Оливера-Василева

ФитКит Херој на Неделата: Оливера Василева

Подобро обликувано тело и намалување на болките во грбот предизвикани од 8-часовно седење пред компјутер се причините поради коишто таа го започнала своето фитнес патување.

ФитКит Херој на Неделата: Оливера Василева Повеќе

novi-fitkit-uslugi

Ново во FitKit: Дојди на јавање, картинг, куглање, искачување планини!

Јавање, картинг, куглање, искачување планини, off-road тури се само дел од нашите нови активности што за прв пат ги воведуваме на нашата платформа, а гарантираме

Ново во FitKit: Дојди на јавање, картинг, куглање, искачување планини! Повеќе

investiranje-vraboteni

Зошто инвестирањето во велнес апликации е повеќе неопходност, отколку тренд?

Или инвестираш во вработените, или ги губиш нив, или нивната лојалност во најмала рака. 👀 Ова е императив за денешната работа сила опкружена со голем

Зошто инвестирањето во велнес апликации е повеќе неопходност, отколку тренд? Повеќе

физичко-и-ментално-здравје

Зошто слабото физичко и ментално здравје на вработените значи и помал профит за компанијата?

Дали знаеш дека во просек, една компанија губи годишно околу 2441 еврo поради здравствени и ментални предизвици на вработените? 👀 Оваа бројка е само уште

Зошто слабото физичко и ментално здравје на вработените значи и помал профит за компанијата? Повеќе

6 начини како да им помогнете на Вашите работени да си ја зголемат својата продуктивност

Еден вработен може да биде продуктивен само ако се наоѓа во добра физичка и ментална состојба. 💯 И тоа е императив за современите компании. Тие

6 начини како да им помогнете на Вашите работени да си ја зголемат својата продуктивност Повеќе

blagosostojba-vraboteni

Зошто инвестирањето во физичката и ментална добросостојба на вработените е уште поважно во 2024та година?

Дали знаеш дека компаниите што имаат активни велнес програми, го намалуваат ризикот дека нивните вработени ќе си заминат за 57%? 🤯 Овие бројки многу јасно

Зошто инвестирањето во физичката и ментална добросостојба на вработените е уште поважно во 2024та година? Повеќе

елпида-ангеловска

ФитКит Херој на Неделата: Елпида Ангеловска

Вежбањето во теретана е нејзината најдобра психофизичка терапија што целосно ја рестартира – ментално и физички. Колку повеќе вежба, толку повеќе може да си дозволи

ФитКит Херој на Неделата: Елпида Ангеловска Повеќе

4 причини зошто треба да воведете велнес апликација како компаниски бенефит уште денес

Како вработени, често жонглираме со бројни одговорности, подложени сме на стресни ситуации и крајни рокови. Во овој динамичен бизнис свет, често и забораваме да се

4 причини зошто треба да воведете велнес апликација како компаниски бенефит уште денес Повеќе