FitKit беше дел од DisruptHR 2.0 – Eве како си поминавме

disruphr-fitkit

Споделување иновативни искуства за подобрување на благосостојбата на вработените, разменување на идеи, многу вмрежување и плодна почва за потенцијални соработки.

Вака си поминавме на второто издание на DisruptHR Skopje, светски познат настан што се организира во над 153 градови во 34 држави ширум светот, а ФитКит одлучи да го поддржи настанот и како дел од спонзорите.

Ова е настан што и кај нас веќе 2 години е синоним за возбудлива вечер посветена на инспирација, иновации, вмрежување, учење и предизвикување на status quo-то. ⚡

disruphr-fitkit

Говорите се препознатливи по својата автентичност –  14 говорници кои имаат по 5 минути за да ја презентираат својата перспектива на 20 слајдови што се ротираат на секои 15 секунди. Главното мото на настанот е: „Научете нѐ нешто, и нека биде брзо!”

По завршувањето на говорите и одличната забава што следуваше потоа, си заминавме побогати за 14 нови перспективи и многу идеи за тоа како да го обликуваме ФитКит за да им донесе уште поголема вредност на компаниите како бенефит за своите вработени.

Иако во фокусот е ставена HR индустријата, овој настан истовремено ги охрабрува и индивидуалците од различни индустрии да споделат свои перспективи, свои иницијативи што би одиграле значајна улога во градењето на големата слика на колаборативното работење. 

disruphr-fitkit

Како бренд што ја гледа големата слика за важноста на благосостојбата на вработените врз секој аспект од бизнисот и има страст за поттикнување промени на работното место, годинава одлучивме да го поддржиме настанот и како спонзори. 💪

На тој начин ја поддржавме и мисијата на DisruptHR Skopje како платформа за иновација и соработка во сферата на човечките ресурси, споделување на иновативни техники, методи и знаења што обединуваат во различностите и охрабруваат позитивен импакт во оваа област.

disruphr-fitkit

Како ФитКит може да им помогне на компаниите да ја зголемат продуктивноста на своите вработени?

ФитКит е апликација што им помага на компаниите да ги мотивираат своите вработени да бидат физички активни и да го подобрат своето ментално здравје преку пристап до 700+ различни активности за вежбање и релаксација, психолози, терени за тенис и разни друштвени активности во над 200 локации низ целата држава. 🚀

Секој од вработените може сам да ги избере активностите за вежбање и релаксација што најмногу му одговараат, во време и на локација што најдобро му се вклопува во распоред.

disruphr-fitkit

ФитКит нуди флексибилни понуди со кредити или со претплата според Pay-Per-Use моделот. Ова значи дека на крајот на месецот, компанијата го плаќа само бројот на искористените кредити од секој вработен, без никакви паушали или дополнителни трошоци.

Дополнително, има опција и за персонализирана понуда според потребите на секој вработен. И на овој начин, кредитите важат во текот на цела година, а ги плаќате само оние коишто вработените ќе ги искористат. 

А ако сакаш да дознаеш повеќе како можеш да вложиш во физичкото и ментално здравје на твојот тим, закажи си средба со тимот на ФитКит на ОВОЈ ЛИНК. ⬅️

disruphr-fitkit

ФитКит e апликација која ти овозможува да вежбаш кога сакаш и каде сакаш, сега и со опција за закажување сесии со лиценциран психолог. 

ФитКит е и плFitKit logoатформа со видео програми за вежбање со твоите омилени ликови. Програмите можеш да ги отклучиш со твојата ФитКит претплата, со 15 кредити, 990 денари, или преку видеотеката на MaxTV. Апликацијата е достапна на PlayStore и AppStore