Александар од MyGym: Единствен начин да го повредиш телото, е ако не го користиш!

mygym-fitkit

Фитнес центарот MyGym е урбана локација со модерно уредена сала по светски терк. ✨

Ова е место каде што љубителите на бодибилдингот и рекреативците имаат можност да тренираат со професионални тренери на нови справи од реномирани производители. 🏋️

mygym

MyGym веќе 5 години е една од најмодерните теретани во Скопје, бидејќи постојано вложува во новини во ентериерот и набавка на нова опрема и реквизити од најголемите компании што произведуваат опрема за бодибилдинг клубови.

Александар Стеваноски, сопственик на MyGym, вели дека поради големиот интерес на клиентите, за брзо време се појавила потреба да се отвори и уште една теретана, што е остварување на неговиот сон. 🙌

mygym

Ако му дадеш шанса на фитнес студиото MyGym, еве кои дисциплини ги имаш на располагање:

✅ Функционален тренинг

✅ Фитнес

mygym

MyGym е место каде што мотивацијата кај вежбачите секогаш е до плафон, бидејќи се одржува преку врвна хигиена и 100% посветеност кон секој клиент. 💯

40% од вежбачите коишто доаѓаат во MyGym, вежбаат со нас уште од самото отворање на клубот. Без разлика дали станува збор за нови или клиенти коишто доаѓаат кај нас со години, ние им се посветуваме 100%. 

Ако сакаш да постигнеш побрзи резултати, ја имаш можноста да вежбаш и со личен тренер. А, ако си редовен вежбач во MyGym, ќе добиеш попуст на членарината и попуст при плаќање за неколку месеци однапред. 💸

mygym

Доколку сакаш и ти да бидеш дел од приказната на MyGym, закажи си термин преку ФитКит апликацијата и посети го фитнес студиото што се наоѓа на:

👣 улицата „Бел Камен” број 9 во населбата Капиштец во Скопје (веднаш до Medicus Help)

mygym

За да бидеш во тек со сите новости на MyGym:

📸 Следи ги на Инстаграм: @mygym_kapistec

👍 Пиши им на Фејсбук: Fitness club “MyGym” Kapistec-Skopje

📧 Пиши им на мејл: fitnessclubmygym@gmail.com

☎️ Јави се на: 070 205 944

 

ФитКит e апликација која ти овозможува да вежбаш кога сакаш и каде сакаш, сега и со опција за закажување сесии со лиценциран психолог. 

ФитКит е и плFitKit logoатформа со видео програми за вежбање со твоите омилени ликови. Програмите можеш да ги отклучиш со твојата ФитКит претплата, со 15 кредити, 990 денари, или преку видеотеката на MaxTV. Апликацијата е достапна на PlayStore и AppStore