Gym Time

Gym Time

Gym Time современ центар за фитнес и бодибилдинг каде што со современи справи и реквизити и стручна помош на професионални фитнес тренери ќе ја зголемиш мускулната маса и ќе го обликуваш телото по твој вкус.

Тимот на Gym Time максимално ќе се вложи да го постигнеш твојот фитнес напредок, покажувајќи ти дека достигнување на фитнес целите не е едноставен процес, но дисциплината да стигнеш до таму ќе те направи горд што си пробал.

 

Контакт Инфо

  • Адреса: Ulica Arso Mickov 70 1000 Skopje, Republic of Macedonia
  • Работно време: 10:00 - 22:00
  • E-mail:
  • Телефон: 078 249 903
  • Webpage
  •                    
  • Facebook
  • Instagram
  • Google maps

Достапни активности