Танцов спортски клуб Бранимир и Бранкица

Бранимир и Бранкица

Бранимир и Бранкица е современ танцов и спортски клуб каде што има дисциплина за сечиј вкус, без разлика на години и физичка подготвеност.

Овде можеш да пробаш:
✅ Аеробик
✅ Пилатес
✅ Јога
✅ Зумба
✅ Танц
✅ Функционален тренинг
✅ Медитација
✅ Лични тренинзи

Contact info

Activities