Аквамарин Меди Велнес

Аквамарин Меди Велнес

Аквамарин Меди Велнес е ексклузивен увозник и дистрибутер на квалитетни иновативни и безбедни производи за грижа за здравјето и убавината и унапредување на здравиот животен стил.

Како дел од лепезата на подмладувачки третмани за лице и тело, Аквамарин Меди Велнес ги нуди и следниве услуги:

✅ Релакс масажи;
✅ Mедицински масажи;
✅ Спортски масажи;
✅ Антицелулитни масажи;
✅ Фитрол мадеро;
✅ Мадеро терапија;
✅ Бразилска вакум мадеро терапија;
✅ Третмани на лице;
✅ Луксузни колагенски терапии на лице;
✅ Парафин и парафинска ракавица за раце и стапала;
✅ Депилација.

Contact info

Activities