Aseana Royal Spa

Aseana

Aseana Royal Spa е традиционална индонезиска спа лоцирана во срцето на Скопје.

Aseana Royal Spa нуди голем број на третмани:

✅ Третмани за лице
✅ Спа третмани за тело
✅ Масажи
✅ Бања, сауна и џакузи
✅ Козметички третмани за раце и стапала

 

Contact info

Activities