Бодибилдинг и фитнес клуб Атанасовски

Атанасовски

Бодибилдинг и фитнес клубот Атанасовски повеќе од 3 децении нуди идеални услови за сите твои потреби за здраво вежбање.

Целокупната опрема за вежбање во клубот е од врвни брендови за бодибилдинг и фитнес, а за ефективни тренинзи се грижи стручен тим кој со својот надзор ќе ти помогне да постигнеш врвни резултати.

Contact info

Activities