ATG Macedonia

ATG Macedonia

ATG Macedonia е фитнес центар фокусиран на ATG системот за вежбање, фитнес систем наменет исклучиво да ја намали болката и да ја зголеми физичката способност.

Овие тренинзи имаат голем број придобивки:

✅ Зголемување на силата, балансот и мобилноста на целото тело.
✅ Превенција и рехабилитација на болки и повреди во секоја област од телото.
✅ Подобрување на целокупната атлетска способност и физички перформанс за спорт или секојдневни физички активности.

Contact info

Activities