Fitness club Atleta

Атлета

Atleta е одлично опремен фитнес клуб што секогаш е во тек со најновите трендови и предизвици за да го обезбеди најдоброто искуство за своите вежбачи.

Познат како фитнес клуб кој зад себе има најголем број на шампиони во бодибилдинг и фитнес во Македонија, Атлета повеќе од 3 децении докажува како едно фитнес студио треба да изгледа и функционира.

Contact info

Activities