Basement

Basement

Фитнес центарот Basement ги поставува стандардите за тоа како еден кросфит тренинг треба да изгледа.

Во Basement можеш да вежбаш по прецизно креирана програма за мажи и жени, одлична за секоја возраст што ќе те држи активен во текот на сите тренинзи и ќе го подобри твојот нервен и мускулно-скелетен развој.

Contact info

Activities