BBC Fitness Club

BBC

Разновидност на фитнес дисциплини и тим од професионалци се само дел од она што ќе го добиеш во новоотвореното студио на BBC Fitness CLUB.

Овде ќе можеш да вежбаш по мерка скроени бодибилдинг и фитнес тренинзи. А во зависност од твоите потреби, можеш да си закажеш и приватен тренинг со личен тренер за побргу да си го оформиш телото од соништата.

Contact info

Activities