Blue Lotus

Blue Lotus

Без кал, нема лотус, а одличен пример за тоа е неодамна отвореното студио за јога медитација Blue Lotus.

Освен редовните јога часови (хата, јин, меридиан и кундалини јога), овде можете да бидете дел и од холистични настани и едукативни работилници.

Тоа што ќе можете да го научите на часовите во Blue Lotus е како практично да се поврзите со емоциите, елементите и природата во себе, да ги слушате и препознаете знаците, потребите и границите на сопственото тело и да го користите здивот како алатка за ослободување и усидрување во сегашниот момент.

Contact info

Activities