BodyTech

Bodytech

BODYTEC студио за персонален тренинг засновано на ЕМС метод. Со внимателно дизајниран тренинг од само 20 минути, добиваш комплетен персонален тренинг за целото тело.

Во студиото ќе ти покажат зошто ЕМС методот е иднината во фитнес светот и зошто космонаутите во NASA ги одржуваат мускулите на овој начин додека се во вселената.

Без разлика дали припаѓаш на категоријата на оние кои сакаат да ја намалата својата тежина и да се ослободат од наталожените масти, дали си професионален спортист што сака да добие подобри перформанси, или пак имаш болки во грбот и половината, ЕМС методот може да биде идеалното решение за тебе.

 

Contact info

Activities