Bushi Resort & Spa

Bushi

Bushi Resort & Spa нуди современ спа центар со внатрешен базен, џакузи, 5 соби за масажа, седишта за масажа на стапала, сауна, солена сауна, многу професионална и добро опремена турска бања, соблекувални, тушеви, рецепција и бар.

Во Bushi Resort & SPA може да уживате во традицијата на уметноста на релаксација од азиските земји. Разновидноста на масажите, професионалноста на домашните и меѓународните физиотерапевти од Тајланд го прават единствен во Скопје.

Contact info

Activities