Центар за боречки вештини Bushido

Bushido

Bushido е центар за боречки вештини во Струга што повеќе од 2 децении им помага на практикантите да ги користат боречките вештини како одлично средство за контрола на умот и телото и ослободување од стресот.

Овде можеш да ги пробаш следниве вештини:
✅ Кик таи бокс
✅ Карате

Contact info

Activities