California Fitness

California

California Fitness Center е современ фитнес центар во Куманово, опремен со модерни справи и реквизити што одговараат на потребите на секој вежбач.

Во California Fitness Center можеш да вежбаш индивидуално или да си закажеш час со едни од најдобрите фитнес тренери во градот за дополнително да ја зголемиш ефективноста на твоите тренинзи.

 

Contact info

Activities