Chiva Spa & Fitness Limak

Limak

Chiva Spa & Fitness Limak е современ велнес центар во рамки на Limak Skopje Luxury Hotel.

Овде ќе може да пробаш голем број на уникатни масажи, третмани за лице и тело, турска бањи, сауна и енергетски туш. Дополнително, хотелот има и современ фитнес центарот комплетиран за да ги задоволи сите твои фитнес потреби.

Contact info

Activities