City Gym

City Gym

City Gym е модерен бодибилдинг и фитнес центар во Битола со современа опрема и реквизити и тим кој постојано ќе биде овде за да те мотивира до постигнувањето на твојата фитнес цел.

City Gym е познат по големиот број на натпревари во бодибилдинг и важи како еден од топ 10-те клубови што спремаат најдобри професионални бодибилдери.

Contact info

Activities