Градски Базен Куманово

Градски базен

Градски Базен Куманово е урбана локација што преку пливање ти обезбедува активација на мускулите на целото тело со минимален ризик од повреда и совршено место за ментално опуштање и изолација од остатокот на светот.

За безбедноста на базенот се грижат лиценцирани спасители и медицински персонал.

 

Contact info

Activities