Fitness Clinic

Фитнес Клиник

Fitness Clinic е едено од оние места каде што постојано се воведуваат нови стандарди од областа на фитнесот.

Студиото е наменето за луѓе со активен животен стил кои што сакаат во позитивна атмосфера да ја обноват својата енергија, да ги зацврстат кардиоваскуларниот систем, мускулен тонус и целокупната психофизичка кондиција.

Современи услови за фитнес и кардио тренинг во добро уреден простор, беспрекорна чистота и квалитетна услуга, се само дел од карактеристиките на Fitness Clinic.

Contact info

Activities