Kangoo Club Fun & Fit

Kangoo Club Fun&Fit

Kangoo Club Fun & Fit во Гостивар е модерна локација за сите оние што сакаат да пробат нова и динамична дисциплина на вежбање како Kangoo Jumps.

Kangoo Jumps е забавен и ефикасен фитнес кој ти овозможува здраво и сигурно слабеење бидејќи троши многу калории, а претставува вистинска забава.

Contact info

Activities