CrossFit Skopje

Крос Фит Скопје

CrossFit Skopje e единствен официјален CrossFit клуб во Македонија. CrossFit Skopje e 1-от CrossFit клуб во Македонија, а 2-от на Балканот.

Со внимателно одбрани вежби, тимот на CrossFit Skopje ќе ти помогне да го постигнеш саканото ниво на физичка подготвеност без разлика на возраст или физички капацитет.

Contact info

Activities