Cryo MK

Cryo

Cryo MK e eксклузивен дистрибутер на Cryosauna, Cryochamber, Red Light Therapy и локална криотерапија за Македонија, брзи и безбедни третмани за лечење на кожни промени.

Cryosauna е криогена комора за едно лице што се користи за индивидуални третмани на системска криотерапија.

Cryochamber е погоден за групна системска криогена терапија.

Red Light Therapy е висококвалитетен уред за терапија со црвено светло што користи LED диоди за да испорача концентрирана бранова должина на природна светлина до твојата кожа и клетки.

 

Contact info

Activities