Давор Масажа

Давор масажа

Ако работата ти е пред компјутер и често се жалиш на болки во вратот и грбот, треба да и дадеш шанса на техниката киропрактика во студиото Давор Масажа.

Киропрактиката е техника која што може да замени хируршка интервенција на ‘рбетен столб. Освен проблеми со вратот и грбот, со киропрактика може да се залечат и главоболка, вртоглавица, зуење во ушите, трнење на рацете и нозе, тешко дишење, проблеми со желудникот, подуеност, гасови и болки во стомакот, болни јајчници и друго.

Contact info

Activities