Дармакаја Аеродром

Дармакаја Аеродром

Центарот за јога Дармакаја во општина Аеродром со години им овозможува на своите членови незаборавно духовно и телесно искуство, тивка и пријатна атмосфера, врвна јога програма од лиценцирани јога инструктори и несебично споделување на простор и знаење за луѓето да си креираат поквалитетен живот во кој ќе се чувствуваат среќни.

Под мотото Вежбај јога и диши слободно, центарот нуди комплетна јога програма во природа, во сала и онлајн, насочена да одговори на предизвиците на стресното секојдневие.

Contact info

Activities