Дармакаја Центар

Дармакаја Центар

Центарот за јога Дармакаја во општина Центар нуди одбрани јогиски техники со кои ќе си го подобриш здравјето, ќе го зајакнеш имунитетот, ќе ја прочистиш крвта и ќе внесеш доволно кислород во себе преку соодветни техники за дишење, ќе го смириш и прочистиш и умот за да останеш фокусиран, да го задржиш внатрешното задоволство и радост без разлика колку тешко се чини тоа.

Дармакаја нуди комплетна јога програма во природа, во сала и онлајн, насочена да одговори на предизвиците на стресното секојдневие.

Contact info

Activities