Дива

Спа Центар Дива

Спа центарот Дива од Куманово нуди широк избор на третмани што ќе го подобрат твојот изглед и ќе ти ја зголемат самодовербата.

Центарот Дива е познат по едни од најдобрите хемиски пилинзи за мазнење, депигментација и чистење на лицето.

Овде ќе пробате видливо освежувачки и трансформирачки третмани кои ќе ти ја дадат потребната нега и сјај на твоето лице и тело за да блескаш во секоја сезона.

Contact info

Activities